Sportsbar

Dé allround sportsbar van Veenendaal

Kings & Queens is dé allround sportsbar in het centrum van Veenendaal. Wij zijn vijf dagen per week geopend voor sportieve en ontspannende momenten. Kings & Queens is the place to be voor gezellige activiteiten voor jong en oud.

Dagelijks zenden we diverse sportwedstrijden en -evenementen uit, die je live in onze gezellige bar kunt volgen. We hebben maar liefst negen tv-schermen en twee beamers, zodat jij groots kunt genieten van je favoriete sport! Voor de liefhebber hebben we een uitgebreid aanbod speciaalbieren, cocktails, wijnen en natuurlijk borrelhapjes voor de lekkere trek!

Onze activiteiten

Naast het beleven van mooie sportmomenten, kun je ook zelf sportief aan de slag. Je kunt bij ons terecht voor pool, snooker, carambole, tafeltennis, darts , airhockey en tafelvoetbal. Ook speel je bij ons de real life game Prison Island en kun je spannende escape games spelen. Wij hebben drie indoor escaperooms en twee outdoor escape games.
Groepsuitjes

Durf jij de sportieve strijd aan met je vrienden, familie of collega’s? Je kunt bij ons ook terecht voor leuke groepsuitjes! Voor elk gezelschap kunnen wij een arrangement op maat samenstellen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kings & Queens | Sportsbar
Kings & Queens | Sportsbar

Reserveren

Prijzen

9ft pooltafels & snookertafel

Vanaf € 10,00 per uur

7ft pooltafels

€ 1,50 per spel

Carambole

€ 8,00 per uur

Tafeltennis

€ 8,00 per uur

Darten

€ 5,00 per uur

Kom gezellig langs!