Prison Island

A real life game in prison

Prison Island speelt zich af in een gevangeniscomplex met 24 cellen, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms behendig of vingervlug. Maar… er is altijd maar één manier om tot het beste resultaat te komen: samen!

Hoe werkt het?

  1. Boek een tijdslot en kies de gewenste tijdsduur (1 uur, 1,5 uur of 2 uur).

  2. Meld je bij de bewaker voor de instructies.

  3. Vorm een team van 3 tot 5 spelers en bedenk een leuke teamnaam.

  4. Betreed het cellencomplex en ontdek de oplossingen van onze 24 cellen terwijl de tijd tikt!

  5. Behaal roem met de hoogste dagscore óf beste highscore allertijden!
Prison Island

Durf jij het aan?

Het doel is om binnen de gekozen tijd zoveel mogelijk punten te verzamelen, door de opdrachten in de cellen zo goed mogelijk uit te voeren. Je kunt met één team voor de highscore spelen of met meerdere teams tegen elkaar. Je speelt het spel vanaf 2 tot aan 70 spelers!

Ieder team ontvangt een sleutel waarmee je de deuren van de cellen kunt openen. Elke cel heeft een unieke opdracht: van codes ontcijferen tot raadsels oplossen en van een muzikale opdracht tot een fysieke uitdaging. Buiten elke cel vind je een bord met de benodigde skills.

Bij het betreden van de cel gaat de tijd in, per cel heb je 2 tot 5 minuten de tijd. Wanneer de opdracht geslaagd is worden de punten toegevoegd aan de totaalscore. Niet tevreden met het behaalde resultaat? Je kunt elke cel zo vaak spelen als je wilt om de score te verbeteren, de hoogst behaalde score blijft staan.

Kings & Queens Prison Island

Wie kan er meedoen?

Prison Island is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Er zijn uitdagingen voor iedere leeftijd en elk niveau. Het is de ultieme test op het gebied van samenwerking en communicatie. Kom met je teamgenoten, collega’s, familie of vrienden naar Prison Island Veenendaal en verzamel met jouw team de meeste punten in het gevangeniscomplex!

Kings & Queens | Prison Island
Kings & Queens | Prison Island

Reserveren

Prijzen

1 uur

€ 17,50 per persoon

Kinderen t/m 14 jaar € 12,50 per persoon

1,5 uur

€ 25,00 per persoon

Kinderen t/m 14 jaar € 17,50 per persoon

2 uur

€ 30,00 per persoon

Kinderen t/m 14 jaar € 20,00 per persoon

come to beat the bars!