Groepen

Unleash the adventure!

Bij Kings & Queens Veenendaal kun je terecht voor veel leuke uitjes die geschikt zijn voor jong en oud en voor grote en kleine groepen. Of je nu een familiedag, teamuitje of personeelsfeest organiseert, bij ons ben je aan het juiste adres!

Activiteiten

Al onze activiteiten kun je met elkaar combineren. Kom bijvoorbeeld Prison Island spelen, ga met elkaar de uitdaging aan in onze escaperooms of ga op pad door de stad tijdens onze outdoor escape game City Quest. Speel daarna een ontspannen potje pool, darts of tafeltennis. We denken graag met je mee om een leuk programma samen te stellen waar je veel plezier aan beleeft!

Arrangement op maat

Je kunt bij ons terecht met groepen tot wel 150 personen. Voor elk gezelschap kunnen wij arrangementen op maat bieden. Combineer je activiteiten bijvoorbeeld met een hapje en een drankje of een buffet. Zo kunnen we voor jou een complete dag of gezellige avond verzorgen!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Aan de hand van jouw wensen stellen wij het perfecte uitje samen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Origineel bedrijfsuitje?