City quest

Outdoor escape game

City Quest is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, geocaching en puzzels zoals in een escaperoom. Tijdens een spannende missie door het centrum van Veenendaal moet je als team raadsels en puzzels oplossen die je onderweg tegenkomt. Plekken in de stad zijn geïntegreerd in het verhaal en komen tot leven door middel van augmented reality. Er zijn twee verschillende spellen met elk een eigen verhaal en missie: Operation Mindfall en Magic Portal. Speel Operation Mindfall tot wel 200 personen tegelijkertijd!

Hoe werkt het?

Je speelt de City Quest met een team van 2 tot 6 spelers. Aan het begin van het spel krijgen jullie een actionpack. Hierin zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. Ook krijgen jullie een iPad mee, die jullie de weg wijst naar plekken in de stad. Scan de locatie met de iPad om de omgeving tot leven te brengen! Er verschijnen spannende augmented reality-puzzels die jullie moeten oplossen om het mysterie te ontrafelen…

Voor wie is het?

City Quest is de perfecte activiteit voor iedereen die de stad op een interactieve manier wil (her)ontdekken! Het spel Magic Portal is heel geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf een jaar of 8. We hebben ook een speciale kidsroute, die korter is (in afstand en tijd) en eenvoudigere puzzels bevat. Operation Mindfall is geschikt voor iedereen vanaf 11 jaar. Beide spellen zijn ook in het Engels beschikbaar.

Groepen

Voor grote groepen kunnen wij maatwerk leveren. Wij kunnen een route maken op iedere gewenste locatie, start bijvoorbeeld vanuit jullie eigen locatie! Ook kunnen we vragen en opdrachten toevoegen over bijvoorbeeld jullie vereniging of organisatie. Dit maakt Operation Mindfall zeer geschikt als schoolactiviteit, team- of bedrijfsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor groepen? Neem gerust contact met ons op.

Kunnen jullie de goblins helpen de wereld te redden?

Klik hier voor meer informatie of reserveer direct!

Lukt het jullie om Spider Tech te stoppen en de wereld te redden?

Klik hier voor meer informatie of reserveer direct!

Reserveren

Een andere stad ontdekken?

Speel City Quest dan bij onze collega’s in Arnhem, Assen of Zutphen!