Pubgames

Ga samen de strijd aan en win!

Kings & Queens is dé bestemming voor een onvergetelijke avond vol plezier, competitie en gezelligheid! Samen met het getalenteerde team van QuizTijd nodigen we je uit om de opwindende wereld van onze pubgames te ontdekken, recht in het hart van Veenendaal.

Bereid je voor op een betoverende mix van spanning, gezelligheid en muzikale sensatie tijdens onze evenementen!

Professionele Spelbegeleiding

Onze ervaren spelbegeleiders staan klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken. Vanaf een starttarief van slechts €295,- (tot 20 personen) kun je rekenen op enthousiaste begeleiding die de sfeer tot een hoogtepunt brengt. Elke extra persoon is slechts €5,-, inclusief spelbegeleiding.

Select your game

Moordspellen

Laat de detective in jezelf ontwaken! Werk samen met vrienden, familie of collega’s om het mysterie op te lossen en de dader te ontmaskeren. Een avond vol spanning en verrassingen gegarandeerd!

Pubquiz

Test je kennis met onze pubquizzen! Diverse onderwerpen zullen de revue passeren, wat zorgt voor lachen, nadenken en competitie op het hoogste niveau. Welk team wordt de pubquizkampioen van de avond?

Hollandquiz

Ontdek alles over Nederland in onze Hollandquiz. Van historische feiten tot populaire cultuur, deze quiz brengt het beste van Nederland naar boven. Een perfecte manier om je kennis over ons prachtige land te testen!

Top 2000-quiz

Voor de muziekliefhebbers onder ons: geniet van de Top 2000-quiz. Herleef de grootste hits en iconische nummers terwijl je je muzikale kennis naar een hoger niveau tilt.

Muziekbingo’s

Ga voor een muzikale twist met onze leuke muziekbingo’s. Luister naar de nummers, streep ze af op je bingokaart en win fantastische prijzen. Een gegarandeerd feest voor de oren!

Meer informatie?

Voor meer informatie of reserveringen, neem contact op via info@kandqveenendaal.nl.

Kom gezellig langs!