Vrijgezellenfeest

Wil jij de aanstaande bruid of bruidegom verrassen met een spectaculair vrijgezellenfeest? Wij bieden verschillende leuke activiteiten die zeer geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest. Kings & Queens Assen organiseert graag een pool-, dart- en/of tafelvoetbal toernooi voor je vrijgezellenfeest. Voor kleine groepen is onze Escape room een geschikte activiteit. Heb je een flinke vriendengroep? Dan kunnen jullie tot wel 70 personen terecht bij Prison Island. Natuurlijk moet er ook iets lekkers gegeten en gedronken worden. Kings & Queens verzorgt dit voor jullie tot in de puntjes.

Prison Island groepsarrangementen

Wist je dat we ook een groepsarrangement hebben voor Prison Island? Zo kun je voordelig dineren met je gasten en een gezellig potje Prison Island spelen. Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij een koud buffet met soep. En voor groepen vanaf 20 personen hebben wij een Saté buffet of Tapas Buffet. Het Tapas buffet bestaat uit verschillende warme en koude gerechten.

Vrijgezellenfeest activiteiten

Alle activiteiten van Kings & Queens zijn met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met poolen en vervolgens onze Escape room of Prison Island spelen. Onze Escape room of Prison Island is de ultieme test voor jouw gasten op het gebied van communicatie en samenwerking. Wij stellen graag met jou een arrangement samen waarbij we iedereen een leuke middag/avond kunnen bezorgen.

Wij bieden de volgende vrijgezellenfeest activiteiten aan:

  • Pool
  • Darts
  • Airhockey
  • Tafelvoetbal
  • Prison Island
  • Escape room

Meer weten of vast reserveren? Neem dan contact met ons op. We vertellen graag wat de mogelijkheden zijn.