Voorjaarsactie

City Quest

Kroon_Wit

Van 15 april t/m 1 juni kun je gebruik maken van deze geweldige voorjaarsactie! Trommel jouw team op en ga op een spannende missie door de stad!

Wat is City Quest?

City Quest is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, geocaching en puzzels zoals in een escaperoom. Ga op een spannende missie door het centrum van Veenendaal en los als team alle raadsels en puzzels op die je onderweg tegenkomt. Plekken in de stad komen tot leven door middel van augmented reality! Er zijn twee verschillende spellen met elk een eigen verhaal en missie: Operation Mindfall en Magic Portal.

Hoe werkt het?

Je speelt de City Quest in een team van 2 tot 6 spelers. Elk team krijgt een iPad en actionpack mee. In de actionpack zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. De iPad wijst jullie de weg door de stad. Scan de locatie om de omgeving tot leven te brengen! Er verschijnen spannende augmented reality-puzzels die jullie moeten oplossen om het mysterie te ontrafelen…

Voor wie?

City Quest is de perfecte activiteit voor iedereen die de stad op een interactieve manier wil (her)ontdekken! Speel met je eigen team van maximaal 6 personen of met meerdere teams tegen elkaar. Het spel Magic Portal is heel geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf een jaar of 8. Operation Mindfall is geschikt voor iedereen vanaf 11 jaar.

De spellen

Ga als spion aan de slag om de wereld te redden in Operation Mindfall of duik je in de wondere wereld van de goblins om magische kristallen te bemachtigen in Magic Portal! Klik op het logo voor meer informatie over de verschillende spellen.