Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een origineel uitje voor jullie bedrijfsfeest? Dan ben je bij Kings & Queens aan het juiste adres! Wij kunnen een complete dag of avond voor jou en je collega’s verzorgen, waarbij uitdagende teambuildingsactiviteiten en gezelligheid hand in hand gaan. 

Teambuilding 

Prison Island is dé ultieme test op het gebied van samenwerking en communicatie. Deze real life game kan met maar liefst 70 personen tegelijk gespeeld worden. Kraak codes, los raadsels op en ga fysieke uitdagingen aan om zoveel mogelijk punten te verzamelen in het gevangeniscomplex. Welk team weet de hoogste score te behalen? Na afloop kunnen jullie gezellig napraten tijdens een borrel of heerlijk buffet.

Activiteiten 

Al onze activiteiten kun je met elkaar combineren. Neem het bijvoorbeeld tegen elkaar op tijdens jullie eigen toernooi van verschillende spellen. Of ga met elkaar de uitdaging aan in één van onze escaperooms. We denken graag met je mee om een afwisselend programma samen te stellen waar iedereen plezier aan beleeft.

Arrangementen

Natuurlijk verzorgen wij ook alle hapjes en drankjes tijdens jullie uitje. Zo kunnen jullie onder het genot van een gezellige borrel napraten over de activiteiten. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij ook de mogelijkheid voor een buffet.
Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden.